Near the Christmas Fireplace

MOMiAM

Limitált Ünnepi ajándékcsomag díszdobozban

Minden, amire szükség lehet az álomalak és az egészségesen táplált bőr eléréshez!

Elegáns ajándék szeretteidnek, akik az új évet biztosan diétával és sporttal fogják kezdeni, azoknak, akiknek alakjuk mellett fontos bőrük ápoltsága is – egyedi díszdobozban.

A csomag tartalma:

  • 1 db MOMiAM Bőrápoló olaj 150 ml
  • 1 db Fire Zsírégető és Alakformáló krém 250 ml

16.580 Ft

Bőrápoló olaj 150 ml

Intenzíven regeneráló, speciális ápolást nyújt.

Javítja a bőr állapotát, megelőzi a hegek és striák megjelenését, mélyrehatóan táplálja az érett, illetve száraz és igénybe vett bőrt, serkenti a bőr megújulását, növeli feszességét, visszajelzések alapján enyhítheti az ekcéma kellemetlen tüneteit.

A MOMiAM Bőrápoló olaj rendkívül pozitív hatást gyakorol a bőrre, megőrzi annak természetes tónusát. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, így ajánljuk csecsemők bőrének, hajlatainak ápolására. Férfiak és nők száraz, vízhiányos bőrének gondozására.

MOMiAM karácsonyi csomag

FIRE Alakformáló és Zsírégető krém 200 ml

A FIRE Zsírégető egy kivételesen aktív, természetes zsírégető komponenseket tartalmazó alakformáló krém, mely a problémás területeken alkalmazva veszi fel a harcot a zsírlerakódással, narancsbőrrel, kevésbé feszes bőrrel.

Rendszeres alkalmazása mellett hamarosan látványos javulás és eredmény érhető el. *

A fahéjolaj, paprika kivonat, zöldkávé, coffein és az L-Karnitin biztosítják a zsírsejtek fellazulását, míg Carbamid tartalma rugalmasítja, feszesíti a bőrt. A természetes összetevők elősegítik a narancsbőr és a zsírlerakódások felszámolását.

A FIRE Zsírégető és alakformáló krém nőknek és férfiaknak lett tudományosan kifejlesztve, gyors és látványos megoldást kínálva az olyan problémákra, mint a makacs; edzéssel és helyes táplálkozással is nehezen eltüntethető zsírlerakódás, narancsbőr vagy petyhüdt bőr.

Hasznos összetevői, mint a vér és nyirokkeringést serkentő fahéjolaj, az anyagcserét aktiváló és a zsírraktárokat energiává alakító paprika kivonat, a narancsbőrt csökkentő, zsírégetés természetes folyamatát kiváltó zöldkávé mellett a coffein és L-Karnitin segít abban, hogy a felszabadított zsírsejtek és zsírsavak természetesen távozzanak a szervezetből.

Folyamatos használata megakadályozza a nem kívánatos zsírlerakódások ismételt kialakulását.

FIRE Zsírégető és alakformáló krém