MOMiAM

Szállítási feltételek

A webshopon keresztül jelenleg Magyarország mellett Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Romániába, Szlovákiába és Szlovéniába áll módunkban rendelést felvenni.

Magyarországi rendelések esetén a szállítási díjak a következők:
25 000 Ft alatt a szállítási díj 1290 Ft, az utánvét díja 390 Ft.

25 000 Ft felett a szállítási és az utánvét INGYENES. A külföldi szállítás díja rendelési értékhatártól függetlenül az említett országokba egységesen 2600 Ft.

Egyéb külföldi országokba való rendelés esetén kérlek írj üzenetet az info@momiam.hu-ra, és tájékoztatunk a lehetőségekről, eltérő szállítási költségekről.

A webshopon keresztül leadott rendeléseket futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. Az érkezett csomagot kézbesítéskor, a futár előtt feltétlen vizsgáld át, amennyiben sérülést, hiányos csomagot találtál, kérd a jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A kiszállítási idő Magyarországon: 1-2 munkanap, külföldi cím esetén 2-3 munkanap

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2024. március 31. napjától a Magyar Posta Zrt. szállítási szolgáltatásait is igénybe vehetik az alábbiak szerint:

PostaPont-ra történő szállítás esetén a szállítás díja: 2890, -Ft.
Házhozszállítás: 2890, -Ft -(10 kg-ig)

MPL Csomagautomata;

Az MPL csomagautomatába szállítás 2890, -Ft

A Magyar Posta Zrt. szállítási szolgáltatásainak igénybevétele esetén kizárólag előre utalásos fizetés lehetséges, feladás egy héten egyszer valósul meg.